lördag 26 februari 2011

Nu ett kort till min farmor...

och även denna gång har jag jobbat med Once upon a Springtime från Graphic 45 men det var min mor som valde dessa papper för hon tyckte att de passade en dam på 82 år!!!. Jag fick dock bara ca 30 min på mig att göra kortet så istället för att färglägga ett stämplat motiv så valde jag att ta ett kort från ett vintage ark som finns hos Scrap-Perra. Ett av korten hade tjejen blommor och blad i exakt samma färger som papprerna så jag tyckte att det var givet att det skulle bli det kortet.
Ni ser lite svagt att jag har stämplat en fjäril, det är från Pink Paislees Clear stamp, passar till allt!!! Vill ni ha samma material så finns i princip allt hos Scrap-Perra, bara att kika in.

lördag 5 februari 2011

Krya på dig kort...

till makens farmor som behöver muntras upp nu. Har använt Graphic 45s papper Once Upon a Springtime, två stycken olika. Stämpeln är en S.W.A.L.K som jag har målat med både Tombow pennor och Distress Ink, det går perfekt att blanda dem. Ministickers från My Little Shoebox och lite spets och band. De dekorativa stämplara både i hörnen och ovanför spetsen kommer från Pink Paislees Clearstamps - väldigt användbara.

Blomman i hörnet har jag gjort själv av det mönstrade papperet, klippte ut två stycken blommor med olika storlekar, knölade ihop det och satte i en brads. Fick idén av en som kommer till Scrap-Perras på onsdagar och pysslar och handlar, hon hade med sig sist och visade upp ett par kort hon hade gjort och hade gjort såna ljuvliga blommor utan en stans. Nu får vi hoppas att farmor kryar på sig oxå.