lördag 30 april 2011

En LO jag gjorde för Scrap-Perra

som jag tycker är en helt olik stil för att vara mig själv men så har jag försökt inspireras av min DT kollega Willea. Papprerna är från Basic Grey Kioshi och massor av blommor och dekorationer. Mer info hittar du i Scrap-Perras blogg.
Lite närbilder
och här ser du en virkad blomma som jag har virkat själv. Har börjat med att virka och tycker att det är superkul. Så ni kommer få se massor av fler såna.
Tack för titten

torsdag 14 april 2011

En LO...

där jag har gjort en LO på ett gammalt kort på dottern, där hon är nyfödd och är ifamnen på en av våra vänner. Papprerna är från MME´s Stella & Rose som finns hos Scrap-Perra. De har varit väldigt populära så de börjar ta slut i webshoppen faktiskt.

Och blomdekorationerna är en blandning av Prima, Irene´s garden (finns hos Scrap-Perra men ej i webshoppen) och så lite utklippt från ett mönstrat papper.

Sen har vi även fått in lite dekorationer från Maya Road som ni kan se på den här sidan, lite band, trädekoration och kraftjournaling card.

onsdag 13 april 2011

1års kort...

till en liten tjej som har fyllt 1 år. Jag bloggade det här kortet förra veckan hos Scrap-Perra.

Jag gjorde en STOR 1:a på vit cardstock. Vek den på mitten och skar ut så kortet är 15 cm bred och 30 cm hög.

Jag har använt papper och dekorationer från Pink Paislees Soiree - väldigt färggranna papper med KALAS tema som passar perfekt för det här kortet. Jag har använt en hel del av de Notes och Labels som finns i serien också. De kommer upp i Scrap-Perras webshop idag.

Så här ser kortet ut på insidan, då ser ni hur 1:an är utskuren. Stänken på insidan är från en smooch spritz. De har väldigt mycket färgpigment men även lite glitter i.

Hoppas på att få ha lite möjlighet att visa massor framöver då vi har vår pysselträff i helgen, hoppas vi syns där.