torsdag 23 juni 2011

Bloggar hos Scrap-Perra...

och det är härliga papper från Lime Twist som är då i fokus.

Mer bilder och info hittar du Scrap-Perras blogg.

Och ni som är observanta kan ju se att det är foton från samma serie som är på LOn nedanför oxå.. ja det stämmer för jag påbörjade den här LOn för 2 veckor sen men blev inte klar (min inre bild i huvudet ville inte komma till sig)

Och när jag förra veckan lekte lite med färg så ville jag ju hitta matchande papper och foton och då råkade foton från denna finnas framme så då blev det så. Men det är ju så härliga minnen så det gör ju inget att scrappa dem fler gånger ;)

lördag 18 juni 2011

Återigen Sassafras och FÄRG...

och denna gång har jag testat lite nya produkter som funderar på att ta in till Scrap-Perra så jag var ju tvungen att testa dessa. Och vad är det då? Jo det är Glimmer Glam och Glimmer Glaze.

Jag har testat detta på blommor. Jag tog vanliga vita blommor från Prima (alla de som numera är rosa är dessa vita blommor). Det mörkare rosa är Glimmer Glaze, en liten flaska med färg och lite glitter blandat. I flaskans topp finns en pensel som du färglägger med. Sen har jag på dessa toppat med Glimmer Glam i färgen Champange, den är då i princip vit med massor av glitter i, så det blir ett extra lager med glitter. Den flaskan har ingen pensel så där får man komplettera med egen pensel. Och sen har jag även på vissa sprejat med Glimmer mist som är rosa som matchar Glimmer Glazen.

Det var hur kul som helst och jag började med blommorna och fick sen gå och leta reda på lite papper som matchade och då jag just nu är inne i en Sassafras period så hittade jag de här gamla Sassafras papprerna jag köpte på Magnolia i Borås i somras. De går i rosa och orange och passar perfekt till mina egenfärgade blommor.

Närbild på blomhögen. Om vi tar de två översta, den till vänster har fått Glimmer mist och lite Glimmer Glam på sig. Den till höger har i mitten fått Glimmer Glaze och sen ett lager Glimmer Glam. De två nedre, den till vänster har Glimmer Glaze i ytterkant på varje blad, sen blivit mistad med Glimmer mist och sen Glimmer Glam. Och den till höger samma som den på höger övre rad dvs Glimmer Glaze i mitten av blomman och sen Glimmer Glam.
Den här blomman har fått mist och Glimmer Glam på sig.
Nu blir det att införskaffa fler färger och testa ännu mera....

torsdag 16 juni 2011

Lek med Sassafras...

som jag har bloggat hos Scrap-Perra idag så kila in dig för att se mer bilder och text.

Först en ask som är dekorerad...
och en LO med busbarnen..
Kul med färg, det blir fler sen...

söndag 5 juni 2011

Närbild på sonen...

som jag har bloggat för Scrap-Perra. Det är med papper från MMEs Goodday Sunshine som ska komma upp nästa vecka.

Har även använt mina egenstickade blommor....