lördag 30 november 2013

Julkort igen...

Jag har äntligen börjat komma igång med julkortstillverkningen och jag har fått lite pippi på att göra julkort med icke-julpapper...Dessa två julkorten bloggade jag för Scrap-Perra förra veckan. Mer info hittar ni här.

Kan säga att jag är grymt nöjd med korten!!!




Jag bara älskar det turkosa kortet ... och det bruna.... så jag vet inte vad jag skulle välja som favoritkort, hi hi...

fredag 29 november 2013

Gästar Art for myself - Finn din inre ro

Idag gästar jag hos Art for myself och jag har skapat en sida utifrån temat Finn din inre ro. Och det är ju ett passande tema med tanke på vilken förändring vi har gjort under året.

Så jag har lekt i min Dylusion art journal med Distress Paint, Gesso och gelatos och lite vatten och stämplar. Mer text hittar du här i Art for myselfs blogg.

Jag gillar verkligen effekten av att se lite vitt här och där...det tar fram färgerna på ett snyggt sätt.
Och texten finns där även om den inte syns jättetydligt.
Tack för titten och ha en trevlig fredag och helg.

onsdag 27 november 2013

Project Life v21

Inser att jag har inte bloggat alla mina sidor i Project Life pärmen så det får jag försöka råda bot på. Här kommer v21 vilket är mitt i flytt-lasset i våras.... det känns som en evighet sen dess men det är ju inte sååå länge sen.

Tack för titten!!!

måndag 25 november 2013

Dopkort

Vi blev bjudna på dop för ett tag sedan men vi kunde tyvärr inte gå för det var en jobbhelg för oss. Men vi lämnade över en doppresent och därmed även ett kort. Och jag har ju inte bloggat kortet ännu... så jag tänkte visa det nu. Jag grävde i mina gamla papper och hittade dessa härliga lila papprerna från Maja Design som jag har använt tillsammans med kraft cardstock. Enkelt stämpelmotiv med fötter som är målade med Tombow pennor.
Lite blommor och blad i hörnet.
Även insidan blev lite dekorerad.
Ta en bra måndag och vecka allihopa.

onsdag 20 november 2013

Färgglad layout

Härliga färger i dessa nya papper från Pink Paislee - Hey Kid. Hittade ett härligt kort på dottern som fick fastna på layouten. Tillsammans med Stain, Distress Ink pad, Archival Ink och lite blommor och annat.




Denna layout gjorde jag för Scrap-Perra.

måndag 18 november 2013

Julkortstillverkning kommit igång...

Äntligen har jag kommit igång...och jag tänkte visa ett gäng julkort som jag har gjort som ser ganska lika ut. Jag har använt K-Designs julpapper (och något annat papper), Mica Fragments, Shaved Ice och Embossing Enamel från Stampendous. Jag har även använt svart embossing som är superfine och stämplar från K-Design och Tim Holtz.













Hoppas att ni hittar lite inspiration.