söndag 23 maj 2010

Kort till en ny liten princessa som har fötts...

hos våra kompisar och när vi var på besök för ett par veckor sedan så gjorde jag detta härliga kort. En rosa cardstock i botten och så massor av Basic Grey papper från serien Lemonade och bokstäver. Har även stämplat min favvo stämpel till barnkort som kommer från Magnolia och färglagt med både Distress ink samt Tom-bow. Och så dekorerat med lite band, blommor, blad och bling.
Även insidan fick lite dekoration, först ett grönt papper i botten som också är papper i samma serie. De rosa bokstäverna kommer från Pink Paislees stickers alfabet (finns i Scrap-Perras shop), frihands texten är skriven med en vit penna (som också finns i Scrap-Perras shop), älskar den pennan, sååååå underbart skön att skriva med!!
Har även stämplat med Distress Ink Worn Lipstick (som finns i Scrap-Perras shop) en babyvagn och sedan glossat den för att få lite struktur.

På andra sidan har jag tagit vanliga vita prima blommor och så stämplat lite med babyvagn stämpeln och den färg som var kvar efter att ha stämplat den fastnade så fint på blomman. Ett stjärn-gem och stickerdekoration samt en brad i mitten.

Det är så kul att få göra kort och se hur mottagaren uppskattar dem. Har en som väntar bebis när som helst och vill gärna få höra att allt går bra innan jag går vidare att göra ett kort till dem. Håller i övrigt på att göra två beställningskort, en till en som tar typ studenten men i Polen och en som ska konfimera sig inom katolska kyrkan. Är snart klar med dem för att kunna visa upp dem för er.Inga kommentarer: