tisdag 4 januari 2011

Dekorerade påsar...

till min makes farmor. Hon brukar ge bort pengar i julklapp och ville ha lite roligare kort att lägga dem i. Och jag tänkte variera lite med att göra ett par påsar. Så här kommer två påsar som jag har dekorerat med julplapper och lite blommor och blad. Första pappret är ett gammalt Bo Bunny julpapper som jag har köpt tidigare. Dekorerat med en röd ros från Bo Bunny Noels serie samt en chipboard dekoration från Noel. Jag stansade ut en rund cirkel för att där ska farmor kunna skriva vem det är till. Hålen gjorde jag med en hålslagare, hade glömt min crop-o-dile hemma ;) Baksidan är enkelt dekorerat med ett annat papper och ett rött band.
Nästa påse är dekorerad med Ladybug & Friends Christmas Quilt som finns hos Scrap-Perra. Hela framsidan är dekorerad med Heart & Home och jag har från Under the Blanket klippt ut ett par rutor som jag har stämplat på. Tomten kommer från Vilda Stamps, god jul texten minns jag inte. Prima blommor, lite löv och stjärnpins.
Baksidan är också dekorerad med Ladybug & Friends Heart & Home och den var lite kort biten som var kvar så jag har skarvat med sista biten som jag även har punchat med en Martha Stewart punch.

Det var kul att dekorera dessa påsar, får bli fler framöver.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Påsar funkar perfekt till pengar!

Snygga!

AnnikaS sa...

Åh vilka fina påsar!
kram Annika