lördag 18 juni 2011

Återigen Sassafras och FÄRG...

och denna gång har jag testat lite nya produkter som funderar på att ta in till Scrap-Perra så jag var ju tvungen att testa dessa. Och vad är det då? Jo det är Glimmer Glam och Glimmer Glaze.

Jag har testat detta på blommor. Jag tog vanliga vita blommor från Prima (alla de som numera är rosa är dessa vita blommor). Det mörkare rosa är Glimmer Glaze, en liten flaska med färg och lite glitter blandat. I flaskans topp finns en pensel som du färglägger med. Sen har jag på dessa toppat med Glimmer Glam i färgen Champange, den är då i princip vit med massor av glitter i, så det blir ett extra lager med glitter. Den flaskan har ingen pensel så där får man komplettera med egen pensel. Och sen har jag även på vissa sprejat med Glimmer mist som är rosa som matchar Glimmer Glazen.

Det var hur kul som helst och jag började med blommorna och fick sen gå och leta reda på lite papper som matchade och då jag just nu är inne i en Sassafras period så hittade jag de här gamla Sassafras papprerna jag köpte på Magnolia i Borås i somras. De går i rosa och orange och passar perfekt till mina egenfärgade blommor.

Närbild på blomhögen. Om vi tar de två översta, den till vänster har fått Glimmer mist och lite Glimmer Glam på sig. Den till höger har i mitten fått Glimmer Glaze och sen ett lager Glimmer Glam. De två nedre, den till vänster har Glimmer Glaze i ytterkant på varje blad, sen blivit mistad med Glimmer mist och sen Glimmer Glam. Och den till höger samma som den på höger övre rad dvs Glimmer Glaze i mitten av blomman och sen Glimmer Glam.
Den här blomman har fått mist och Glimmer Glam på sig.
Nu blir det att införskaffa fler färger och testa ännu mera....

2 kommentarer:

maldis sa...

Denna är verkligen härlig!!
Jag älskar klustret av blommor och alla härliga färger!

Tigerblomma sa...

Jag älskar också att färga in blommor själv. Läcker LO!