söndag 25 december 2011

Tagar till julklappar...

Jag lyckades finna lite tid till att göra tags i lite olika tekniker. Jag har länge funderat på hur jag ska göra dem och det blev en låsning på något sätt. Men jag ska nog faktiskt sätta mig i januari och börja göra inför nästa år. Kanske även göra lite inför födelsedagar och liknande.

Här är en där jag först ha en kraft tag i botten, har stämplat med stjärnor med clear embossing och sedan haft på på distress ink. Renen är stämplad med staz on och sedan utklippt. De röda blommorna är eg vita och är målade med Glimmer Glam Big Apple.
Nästa tag är manilla i botten och jag har tagit ett mönstrat papper uppepå. Röd text stämplad med Staz on och sedan clear embossing på. Snögubben är utstansad med en Tim Holtz die på grungepaper och sedan fått röd distress ink pad i botten. Sedan ett lager Rock Candy crackle paint.
Sista tagen är även den embossad med clear embossing på röd Distress ink pad. I botten en kraft tag och så lite distress ink av vinterfärger. Snöstjärnorna på en kant är en die som även den har fått clear embossing på. Granen är en stämpel från Tim Holtz.
Kan säga att det är kul att spana in de olika teknikerna som Tim Holtz gör i sina 12 tags of Christmas och se hur man kan använda dem själv.

2 kommentarer:

Maritha sa...

Vilka fina tags!

Själv så fixade jag ihop ett gäng digitala och skrev ut och tejpade fast. Inte alls samma sak, i känsla, liksom...

Annelie sa...

Så himla snygga. Troooor jag såg nån av dom IRL när ni va i Hjälsta?
Toppen!!!