onsdag 28 november 2012

Julkort utifrån en skiss från Veckans skiss

Det finns en blogg som heter Veckans skiss och de har som det låter varje vecka en skiss. Jag har under hösten sett en del roliga skisser men inte haft tid att skapa efter dem men denna vecka fick jag till ett julkort. Här är skissen och här hittar du till Veckans skiss.
Grunden är ett vitt cardstock som heter Lace, jag bara älskar den strukturen, det ser ut som linne. Det röda är gelatos som jag har smetat ut med fingret över hela cardstocken. Sen har jag haft på tygaktigt tejp från Maya Road i ett mönster som påminner om skissen. Med röd Staz On har jag stämplat lite småstjärnor här och där. Enkel vit blomma och små vita knoppar.
Stämpeln "Save Santa a trip, be naughty!" är från K-designs, jag bara älskade den stämpeln, får se vem som kan vara mottagare av det här kortet... Svart zig penna runt alla rutor för att förstärka dem lite.
Tack för titten!

6 kommentarer:

Tanja sa...

Vilket häftigt kort! Du har verkligen en egen stil. Tack för att du deltar i Veckans skiss.

allram/ Jenni sa...

Kul att se vad man har gelatos till. Har bara sett produkten i butikerna men inte hur det blir. Snyggt. Tack för ditt bidrag till VS.

Ulrika sa...

Det blev ju riktigt snyggt! Kul att du använt gelatospennor, och vad snyggt det blev med Den där Maya Road-tejpen!! :-)

Tezz sa...

Roligt att du väljer att göra min skiss. Urhäftigt kort :D
Kram!

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Vilket fin fint kort Mia! Läckert med de små stjärnorna på bakgrunden, tydliga men ändå diskreta. Tack för att du hänger på oss den här veckan! /Jeanette

Veckans Skiss sa...

Snyggt!! Och kul med lite teknik :-)Tack för ditt bidrag till oss :-)
//Marja