lördag 29 oktober 2011

Ett julkort igen...

som jag inte är helt klar med då insidan inte är klar men jag känner att det kommer dröja länge innan jag är klar så jag visar framsidan nu.

Härliga stämpeln kommer från Tisdag med Tina som jag har färglagt med Tombow pennor. Jag utgick från det mönstrade papprets färger men la till rött!! för att få lite mer jul. Så mössan och vantar på motivet, det rödvit prickiga bandet och röda rosen fick ge lite mer jul-känsla. God jul är stämplat med röd staz on också.

Den vita cardstocken har jag stansat kanterna med en Magnolia dies.
Vita och röda rosor, blad som jag har hittat i gömmorna (tror att de är över 2 år gamla) och sedan lite utstansade snöstjärnor som jag har målat Glitter snow på för att få struktur.
Här ser ni lite mer Glitter snow, runt fötterna på motiver, snöbollen samt lite snö"pricker" runt motiver. Det guldiga på kanten av den utstansade motivet är Perfekt Pearl som jag har målat med en vattenpensel för att få det fast.
Jag har såååå många roliga julstämplar så det känns som om jag kan göra 7 miljoner kort... får nog börja fundera på vad jag ska använda dem till så att jag inte har alltför många julkort gjorda, eller så får jag sälja dem helt enkelt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligt fint julkort, jag kan inte få till pappret riktig. Det krävs väl lite övning inom scrap.
Så om du ska göra dej av med saker är jag intresserad // Anna Ahlqvist

SCS sa...

Underbart kort!

Kram, Fia

webmosterhelene sa...

Urläckert, Mia!!

Ulrika sa...

Vilket sött kort! Gillar färgerna och alla detaljer!

LillBlomman sa...

Kalasfint! Verkligen stämningsfullt och du har lyckats fånga snökänslan så fint! Kram!

ulrika sa...

Heeelt underbart Mia!!! Jag är ju alldeles tokig i de stämplarna, och du har verkligen gjort den här lille vinterpojken rättvisa! Underbart juligt och fint. Hmm ... det där glitter snow verkar ju rätt intressant!

Sarah sa...

Jättefint Mia!!
Det finns nåt till dig på min blogg ;))
Kram kram