måndag 22 augusti 2011

Tack Marie!!!

Tack snälla Marie för att du var så snäll och visade UTEE på Scrap-Perras pysselträff i lördags. Jag fick massor av inspiration så jag kunde inte låta bli att leka igår trots att jag var supertrött men när jag var både barn och make-fri så var jag ju tvungen att passa på.

Stansade ut ett träd med hjälp av en Tim Holtz die som jag sedan täckte med MASSOR av UTEE, i fler lager...ni ser lite att det är lite ljusare grön på några fläckar, det är cardstockens ordinarie färg. Sen på några grenar har jag täckt med vit/glittrig embossingpulver, Snowflake.

Mönstrade pappret är från förra årets julserie Holly Jolly från MME (finns hos Scrap-Perra). God Jul stämpeln har också ett lager UTEE och sedan brun Staz-On.

Här ser ni lite närbild. Har även haft på UTEE med hjälp av en stämpel från Pink Paislees Parisian Anthology och sedan haft på grön Staz-On. Tagen är färglagd med distress ink pads i olika nyanser.
Insidan är också lite dekorerad. När du stansar ut något från en cardstock blir det ju en "ram" kvar, den är ju perfekt att använda som en mask. Så insidan har jag mistat fram en gran med hjälp av Maya Roads Avocado, den är lite guldig i färgen också, superläcker.
Så nu har jag gjort ett julkort till...

Och UTEE finns numera hos Scrap-Perra även om inte i webshoppen riktigt ännu.
Och jag önskade att jag var tillräckligt pigg att leka lite till men lite trött efter att ha jobbat första dagen efter semestern....

söndag 21 augusti 2011

Julkort...

Dessa julkort har jag gjort för lääääänge sen men inte fotat och bloggat av någon anledning. Det är 4 ganska enkla julkort men snygga ändå tycker jag. De går i vit/creme/brunt och bara enkla stämplar och band som dekoration i princip.

Första har en Magnolia stämpel på kortet.
Här är en Vilda stamps från tidigare julkollektioner.
Inkido text stämpel.
Och en till Vilda stamp - stämpel.
Jag kämpar vidare med dessa för att inte behöva stressa i december...

torsdag 18 augusti 2011

Authentique Paper hos Scrap-Perra

Ni har väl inte missat att vi har ett nytt märke, Authentique paper som är dessutom ett helt nytt märke från sommar 2011!!! Vi har tagit hem 3 av deras första serier (och fler blir det säkert) och jag har lekt med Uncommon. Härligt rosa, grå och cremefärgade papper. De är så tjocka och robusta att jobba med.

Har gjort 2 st LOs av dotterns vattkopp-period för över 2 år sedan. Mer bilder och info finner ni i Scrap-Perras blogg.



Tack för titten!

måndag 8 augusti 2011

Lek med lila..

Jag hittade via Umenorskan en blogg som heter White with 1 där de har lite olika utmaningar om att ha en färg tillsammans med vit och någon twist. Just denna månad var det vit och lila och doodling. Jag har ju inte riktigt följt utmaningen rakt av då jag dels har en annan färg med oxå samt jag har inte doodlat men ändå...

Jag tog ett svartvit foto av sonen från när han började skolan i förskoleklass. Och så hittade jag ett gammalt mönstrat papper från MME som ville använda. Med hjälp av en lila distress stain har jag fått fram ett mönster med hjälp av en tårtmall som är köpt på Ikea.

Journalingen har jag gömd i kaffepåsen som finns bakom mönstrade pappret.

I ena hörnet har jag en drös med blommor, charms och pins. Och lite lila spets.

Jag har även använt en prima mask och mistat med Route 66 och Black Magic från Tattered Angels.
Andra hörnet med blommor, påsen som hålls ihop med ett gem och bakom blommorna finns en annan mask från Prima (syns väldigt svagt)
Jag är supernöjd med denna LO och det roligaste var att jag blev klar på 1 timme! Från ide till helt klar LO, det är nog rekord för mig!!

torsdag 4 augusti 2011

Basic Grey Lauderdale...

har ett mönstrat papper som jag bara ÄLSKAR, det grön/gul/vit rutiga pappret. Så jag har scrappat dels en LO och dels altrat en tändsticksask för Scrap-Perras räkning.

Mer info och bilder finner ni i Scrap-Perras blogg.



Tack för titten!