söndag 22 januari 2012

Uber Media Gesso -kurs

genom att vi har börjat planera Scrapbooking med hjärta - en kreativ helg i maj där det kommer vara olika utländska lärare så har jag fått upp ögonen för en del utomlands, bland annat Nathalie Kalbach. Jag har även tagit del av nyhetsbrev från Jumpstart som Nat har startat där olika personer runt om i världen ger tips på hur de får igång sin kreativitet.

Nåja, Nat har en del onlinekurser och jag har börjat med att gå Uber Media Gesso. Den började förra veckan och jag har fått investera lite i veckan för att kunna fullfölja kursen.

Kursen går ut på att visa olika sätt att använda gesso tillsammans med olika medium. Och då jag inte hade allt så började jag med att köpa in NeoColor II som är då vaxkritor som är vattenlösliga.

Jag har börjat leka i ett vanligt kollegieblock eftersom jag vill bara ha möjlighet att testa tekniken. Mitt mål är att lära mig tekniken med att använda gesso, NeoColor II, PanPastel och kanske även gelatos eller liknande och använda det mer i att skapa en LO. Kommer säkert bli någon canvas tavla oxå.

Men här kommer mitt första alster som jag har gjort utifrån kursen. Ganska nöjd själv.
Nu ska jag spana in kurs nr 2.

2 kommentarer:

Cilla sa...

Härligt Mia! Men det är lite livsfarligt också, man vill liksom prova allt;) Själv har jag startat upp en Art Journaling och kan inte sluta kladda:D

Kram

Camilla - Bitz n picez sa...

Sugen på att testa jag med. Men.. jag vill ju så mycket - måste nog välja lite.