tisdag 14 februari 2012

Inspiration till Scrap-Perras månadstävling...

för februari månad som Mette har skapat och det var ju att skapa om kärlek men inte till en människa eller djur. Och då jag precis har börjat träna igen som jag ÄLSKAR så tänkte jag att jag gör en LO till min BOM med detta som tema.

Jag hittade ett gammalt medlemskort som jag tänkte ha på LOn, kortet ser annorlunda ut men loggan ser lika ut. Sen passade jag på att leka med Pan Pastel när jag ändå har lånat dem av Helene. Så med hjälp av en Pink Paislee mask så skapade jag mönster med hjälp av svart och orange färg. Tycker det blev en ganska kul effekt.

Sen gick jag lös på mina papper för att hitta något att ha på LOn och hittade ett MME prickigt svart papper och ett Sassafras Lass papper i orangeprickigt.

För att skapa lite mer "drama" så gjorde jag splashar med Distress Stains, funkar perfekt med vissa färger, en del är "torrare" än andra men Black Soot och Rusty Hinge fungerade.
Svart stämpelfärg på en stämpel från Tim Holtz som ser ut som små bubbelplast fick bli pricken över i. Blandade blommor från Prima och Petaloo.
Den oranga färgen blev sååå snygg. Lite journaling så klart.
Hoppas att du hittar något att göra till Scrap-Perras månadstävling.

1 kommentar:

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Cool LO Mia! Kul och scrappa utan foto! Gillar bakgrunden. Du får visa den på gymmet:) Kram