lördag 9 juni 2012

Kort till sonens fröknar...

I fredags var det skolavslutning för sonen och han har redan gått ut 2:an, han är en stor kille, undrar vart tiden tar vägen? Jag är ju inte gammal :) Men då dotterns fröknar fick kort (visades i Scrap-Perras blogg i torsdags, ska visa dem här senare..) fick ju inte sonen vara sämre så det blev att under torsdagen tillverka 3 st kort till.

Och jag gjorde det ganska enkelt för mig. Jag hade mönstrat papper kvar från Basic Grey Green at heart och använde mig av samma struktur som till dotterns kort. Detta för att tankeprocessen inte skulle ta för mycket skapar tid.

Sedam letade jag fram lite stämplar. Damerna fick bli Magnolia men sedan så är det en manlig Kenny K stämpel, använd för första gången.

Första kortet här går i oranga toner. Målat med Tombow pennor och blivit dekorerad med en petaloo blomma och magnolia die.
Nästa går i rosa toner, samma die från Magnolia och en prima blomma. Även denna målad med Tombow pennor.
Här kommer det manliga kortet då med Kenny K stämpel. Har inte riktigt lärt mig att måla håret på ett "dramatiskt" sett men får väl öva på...
Nu dröjer det 1 år till nästa gång det är dags för tillverkning av kort till fröknar. Undrar om jag ska börja lite tidigare nästa gång...

2 kommentarer:

Majsan sa...

MEN ÅÅH vilka härliga kort, du har fäglagt supersnyggt, så underbara färger, vad glada dom måste blivit :)

KRAMAR MAJSAN

nina sa...

fina kort!! Fröknar brukar ofta uppskatta kort man gjort själv, barnens fröknar får ofta hemgjort;-)