torsdag 23 augusti 2012

Canvas tavla...

som har blivit skapad utifrån flera inspirationskällor. Donna Downey hade igår laddat upp en helt galen video på en art journal sida där hon har använt massa garnsnuttar som hon limmade dit. Och så fort jag såg den så tänkte jag att jag skulle göra en canvas tavla fast med pappersbitar. Och ikväll var det en skissutmaning på Facebook där Ulrika Wandler hade gjort två olika skisser.

Jag påbörjade tavlan men fick avbryta pga huvudvärk. Men efter att jag hade vilat en stund så fick jag lust att göra klart den. Och så fick det bli. Smala remsor av papper som var kvar efter tidigare pyssel (denna gång Glitz och Basic Grey) som jag skrynklade ihop och sedan limmade på en 30x30cm canvas med multi-medium from Studio.

Sen var det att bara börja dekorera :).. Funderade ett tag på vad jag ville skriva men sen kom jag på just Art is life! Art fick sitta fast på en svart tag och resten på lite mönstrat papper som fick en svart matta för att synas.

Fjärilarna är chipboard som är målade med akrylfärg och sedan fått lite liv genom att jag har haft på gelatos  - gult, grönt och lite lila och sedan svart. Även lite svart gesso dels på kanterna men även "stämplat med bubbelplast. 
Det var kul så det blir nog fler tavlor framöver.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja, den där var RIKTIGT läcker!! Jag tror jag måste lifta dig där!! jag har ju några canvasdukar liggandes! Kul att du ville vara med i utmaningen, och vad skönt att huvudvärken släppte! Kram på dig!

Camilla sa...

Kul att du vågade på att testa idén. Jag vågade inte när jag såg videon. Gillar ditt resultat.