torsdag 6 december 2012

Råååååsaaa!!!

Såg en youtube video där Christy Tomlinson gjorde en canvas med blommor och jag kom att tänka på att använda hjärtan istället. Så jag ska göra en canvas senare men för att bara testa och "träna" upp igen då det var ett tag sedan jag gjord mixed media så ville jag testa lite i min kladdbok dvs en Danielle Steel bok som jag gör AJ-sidor i.

Först i botten finns det mönstrat papper som jag har satt fast med Multi-Medium från Studio. Sedan har jag kladdat på med olika akrylfärger. Jag har även med hjälp av olika stenciler från Crafters Workshop skapat lite olika mönster för att ge lite djup. Jag har även stämplat, haft på washitejp, rubons och doodlat lite för att ge djup.
Röda hjärtan är med akrylfärg genom en stencil. Rosa/röda hjärtan är utsklippta med samma stencil som mall och sedan fått lite olika färger på sig för att få djup. De turkos/vita hjärtanen är friklippta och fått färg på sig med akryl och PITT penna från Faber-Castell. De svarta strecken från hjärtan är gjorda med svart Signopenna
En närbild av de högra övre hörnet.
Tack för titten

1 kommentar:

Ronda Palazzari sa...

The colors are so pretty! I love the hearts across the page with the doodles!