lördag 17 juli 2010

Äntligen har jag börjat med min BOM

och gjort en LO om mig själv. Nu när vi har en ny kamera så är maken allt oftare bakom kameran och jag hamnar på bild så det finns lite mer foton att välja på för att scrappa.

Idag så utgick jag från den här gamla LOn som jag har gjort för snart 2 år sedan. Även den var utifrån en skiss som jag har någonstans, minns inte vart jag hade hittat den. Jag minns att jag tyckte det var så kul att skapa utifrån den skissen att jag vill använda formen igen. Och här kommer dagens tolkning. Bilden är på mig ;) och för att inte fastna i färgval så gjorde jag den svartvit. Och fördelen var att en del gropigheter i ansiktet kunde trollas bort, super! Papprerna är en av mina nya favoriter, MMEs So Sophie (som finns hos Scrap-Perra).
En enda blomma på LOn, jag gillar dessa från prima, jag undrar dock hur den kommer se ut när jag har stoppat ner LOn i ett album. Här ser ni lite mer detaljbild på några av mina dekorationer, knappar, pins och band.
Över fotot har jag lagt en transparant ram som Scrap-Perra har från MME. Jag lät fotot ha en vit fotomatta som ramen även täcker. Och sedan en brun fotomatta till det.
Själva fotot har jag sedan satt fast på häftkuddar för att få lite höjd på LOn. Journalingen har jag skrivit på en av journaling cards från MME (finns hos Scrap-Perra ;)) och dolt den bakom bilden. Jag har under fotot lagt häftkuddar så att den har en lagom stor ficka så att bara "titeln" på journalingen kortet syns. Detta för jag ville ha lite dold journaling.
Och på ett av de mönstrade papprerna har jag lagt på en rubon och på den har jag penslat över med perfekt pearl i guldfärg. Syns lite på bilden nedan.

Tack för titten och lämna gärna en kommentar, blir SÅÅ glad för dem.

3 kommentarer:

Nilma sa...

Vilka härliga layouter! Hoppas du har haft en bra dag :)

Cornelia sa...

Gillar din "framtids-LO" jättemycket! Så fina detaljer!

Maritha / Dilorf sa...

Vilka härliga Layouter! Gillar färgerna på "Min framtid"...

Vill du ha inspiration till dina BoM sidor så har vi varje månad ett nytt tema på SvenskScrapbooking.se.

Kram