söndag 13 maj 2012

Kladd!!!

Igår var jag på Enköpingspyssels maj-träff och det var super skön dag med scrap, snack med likasinnade och massor av skratt och så ett överdådigt fika bord...Kan tipsa om att i höst är det en övernattningsträff - men skynda dig att anmäla dig för det börjar bli fullt. Mer info hittar du här.
 
Det var skönt att få en dag för sig själv och få scrappa för sig själv för sin skull, det var länge sen med tanke på butiken...:)
 
Nåja, det var tur att jag hade en hel dag och höll på med flera projekt för det är mycket tork-tid när man håller på med kladd. Kommer visa fler saker under nästa vecka men börjar med mitt första försök till kladd som kanske kan liknas med Art Journaling. 
 
Jag har gjort en egen kladd bok med hjälp av instruktioner från min vän Camilla och boken är inspirerad av Donna Downey som har en helt underbar blogg som jag kollar in varje vecka men har inte förrän nu börjat testa att göra liknande saker. 
 
Nåja, nog snackat och här hittar ni mitt uppslag. 


 
I mitten finns en liten flärp så här ser det ut på andra sidan. 

Jag har först gesso i botten, sen har jag lekt med gelatos, modeling paste färgat med akrylfärg, utblandad akrylfärg med vatten, stämplar och bokstäver.

Jag har upptäckt några saker som inte fungerar och vad jag behöver köpa till, ex svart inkfärg skulle jag vilja ha som är vattenfast. Och återigen vill jag ha fler gelatosfärger så det blir att leta vidare...

Vad tycker ni? Tur jag har fler sidor i boken att öva på, hi hi...

4 kommentarer:

Annika sa...

Så läckert! Man blir glad av färg!

Majsan sa...

SUPERLÄCKERT :)

KRAM MAJSAN

Jeanette Nyström (jeany) sa...

Superfint! Känslan och färgerna i LO:n gillar jag jättemycket och "kletet och kladdet" är superfint det också, gillar cirklarna!

Kram
Jeanette

Camilla - Bitz n picez sa...

Otroligt snyggt blev det! Hur har jag missat det här?