fredag 18 januari 2013

Gamla minnen

Jag har varit dålig på att framkalla foton och har den senaste halvåret eg skrivit ut hemma men nu har färgen tagit slut och vi har inte orkat fylla på så det blir mest svartvita foton. Men i samband med att jag städade rummet så la jag lådan med foton på lite mer lätt-tillgängligt ställe och rotade i den igår. Och då hittade jag det här härliga kortet på dottern som leder till så mycket minnen. Dels att hon alltid vill ha gummistövlar på sig, fortfarande hennes favoritskor! Och de dubbla mössorna, brås nog på sin mamma som har mössa på sig även på sommaren :) och så de härliga rosa shortsen som hon smutsade ner med svart olja!! första gången hon hade dem på sig. Som tur var så gick det bort i tvätten och hon kunde ha shortsen på sig 3 somrar till. Hon var en riktig spinkis... Allt detta har jag skrivit ner på journaling tag som är dold bakom fotot.

Jag har lekt med MME Lucky In Love som precis har kommit till Scrap-Perra. Ni kommer nästa vecka i Scrap-Perras blogg se en layout där jag har gjort på sonen istället, precis lika färgsprakande som denna.

Och jag har skapat denna layout utifrån denna veckans skiss från Ulrika Wandler, ni hittar hennes skiss här.

I botten på allt så har jag kladdat med Liquitex White Opaque Flakes som vi nyligen har tagit in till Scrap-Perra. Den har jag blandat med Vibrant Turqouise från Dylusion för att få sådär färgsprakande turkos. Kletat ut det lite här och där.

Med två olika chevron masker, en från Crafters Workshop och en från Studio Calico har jag med Distress Ink pad kletat på lite här och där. Och Tattered Angels Glimmer mist i turkos och rosa färger även det här och där.

Ni ser även att papprerna har fått lite färg på sig och en Donna Downey mask har gett rosa prickar med hjälp av en Distress Ink Pad.
Lite stämplar har jag också använt för att skapa struktur och lite chipboard pilar. Dessa kommer faktiskt från Basic Greys True Love serie.Och lite washi tejp hittar ni också.
Ni ser lite av en tag  med streckad linje under fotot, där har jag dold journalingen. Lite blommor som dekoration och voila, klar!!
Tack för titten!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Jätteläckert!! Snygg tolkning av skissen! Du fick t.o.m. med en pil!
Härliga papper, MME är ju underbara! Det var väldigt fint gjord bakgrund med allt "kladdande"! De där Opaque Flakes blir jag nyfiken på!
Kram!!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättefin! Så snygga färger och kul att du använt så många olika "saker". Gillar den "masken" (?) du använt som ser ut som pilar/vågor.... Vad är det för ngn? Kram

Mia KL sa...

Tack båda,
den lilla (som jag har haft på svart distress ink pad) är en mask från Studio Calico som heter Chevron, såg att vi har sålt slut på den i veckan precis så vi får försöka beställa hem den igen. Den stora (som är rosa) är Chevron från Crafters Workshop, som vi har kvar i lager.