lördag 12 juli 2014

Njut av dagen

Om-målning av hall pågår...

eftersom det är så tråkigt väder med regnskurar, kallt och inte riktigt badväder så har vi påbörjat projekt att måla om hallen. Och på ett ställe har det varit en hylla och där vi har haft några foton stående men nu efter om-målning ville Perra att vi skulle ha en tavla där istället. Jag har lekt med de nya färgerna från Dina Wakley. Och de är krämigare de övriga akrylfärgerna vi har hemma och de är färgintensiva. Jag har använt Ruby, Turqouise och Lemon på denna tavla. Mestadels har jag rullat ut färgen med hjälp av en roller.

Sen har jag även stämplat med Archivals Ink dynor med mixed media stämplarna som Nathalie Kalbach har designat som vi även säljer i webshoppen. Och bara för att jag använde hennes stämplar så tog jag en av hennes stenciler från Stencil Girls också, den som jag tycker ser ut som ett tunnelbanesystem. Där sprayade jag med Postbox Red från Dylusion. Sen avslutade jag med att spraya lite Gold Lame från Heidi Swapps Color shine över hela tavlan. Kunde inte låta bli att dra lite gelatos runt kanterna också.


Nu får vi se om den passar på den väggen efter att vi har målat om dem... annars får jag hitta en annan plats i huset och sätta upp dem i . Så se till att njuta av dagen och denna härliga sommar.

Inga kommentarer: