måndag 21 juli 2014

Vecka 21 2014

Jag tänkte visa ett uppslag i min project life pärm. Jag ligger alltför många veckor efter så jag hoppade över några veckor och tog en vecka alldeles nyligen så att det blir lite roligare att skriva ner journalingen. Jag har även några inserts denna vecka men de är inte helt klara så ni får nöja er med uppslaget bara.

Min process är att jag jobbar bara med A-Design fickan. Helt enkelt för att jag orkar inte försöka planera foton utifrån olika varianter av fickor. Någon gång när jag har testat så är det ett meck vecka "två" då man "ärver" en baksida av en design som sedan inte den veckans foton passar till men det är ju en smaksak. Detta funkar för mig.

Sen jobbar jag mycket med foton som är 3x4 i stoleken både stående och liggande. Jag redigerar och lägger ihop foton i Photoscape och framkallar dem med min Selfie och sedan delar på dem. Fördelen är att jag får plats med mycket foton och även plats till journaling bredvid foton. Nackdelen är att det behövs många fler 4x6 kort än om man har stora foton.... så det är att välja vad man vill göra.

Jag väljer att använda matchande PL kort inom samma "kit" eller färgskala. Denna gång har jag använt mini kit Flea Market och dekorerat med lite olika dekorationer.
Jag har stämplat, använt kortdekorationer, trädekorationer och lite washi och stickers.Bloggad för Scrap-Perra i våras, tack för titten.

Inga kommentarer: