söndag 14 februari 2010

Fick inspiration från min kompis My...

Scrapmyran som på började en LO till en tävling men som jag inte fick se klart men nu så här i efterhand kan jag se många likheter mellan våra. Jag såg när hon gjorde ramen och stansade ut de kvadratiska korten men inte slutresultatet. Men om ni kollar i hennes blogg så tror jag ni kan se vilken jag syftar på ;)

Men här är min LO där det är bilder från när Samuel lär sig att cykla utan stödjul. Jag valde ett mönstrat papper från Basic Grey med massa cyklar på som passar så bra tycker jag. Färgerna är flera så varav en är orange så jag valde orange papper att ha bakom alla bilderna och den kommer från Basic Greys Junebug serien. Och så blå cardstock för att fånga färgen från Samuels tröja.

Lite oranga prima blommor med brads i gröna eller oranga nyanser. Och så ett blått pärlband runt hela som är fast med häftklämmor. I ena hörnet så är det en charm i form av hjärta, dock är den upp och ner på bilden ser jag.

Titeln är Basic Greys Granola chipboard bokstäver. Mycket Basic Grey men jag vill använda mina papper som jag har hemma då jag den senaste halvåret har scrappat mycket tävlingar med kit och då får jag ju inte välja papper själv.

Men nu är det dags att få använda alla dessa underbara papper.
Jag är supernöjd med resultatet. Tycker att färgerna går så fint i hop trots att det är kontraster.

2 kommentarer:

ScrapMyran sa...

2 supersnygga alster du gjort här på sistone, kul att du blev inspirerad av kvadraterna =) Jag kommer ihåg när ni retades för att jag alltid hade blommor på mina alster, finns en och annan på dina med =) När ses vi igen? Vill du hänga på till Scrapgalens träff den 6:e mars?

ScrapMyran sa...

Om du e nyfiken på resultatet av din utmaning kan du kika in i bloggen nu =)
http://scrapmyran.blogspot.com/2010/02/jag-blev-utmanad.html