lördag 26 juni 2010

Ett kort som skulle...

vara med i ett bidrag till Svensk Scrapbooking men jag insåg att jag inte hade läst igenom reglerna tillräckligt noga så jag kan inte tävla med det här kortet tyvärr, men jag kan ju visa det här eller hur? Framför allt nu när jag har lämnat det till en kollega som har gått hem på mammaledighet.

Jag har rotat fram gamla Basic Grey papper, från serien Eva och gjort ett fönsterkort. Framsidan har jag sedan dekorerat med 7 blommor som utmaningen gick ut på. Men det måste vara 7 olika sorters blommor och är det inte det så måste det vara 7 olika färger. Och jag har två av blommorna är samma sort men sedan är det inte 7 olika färger eftersom jag har flera rosa nyanser och det gills inte tyvärr. Men jag får göra ett nytt bidrag imorgon... Insidan har en under titel med olika stickers och sedan har jag skrivit med vit penna lite visdomsord till en nybliven mamma.
Dekorationerna på sidan kommer från Basic Greys stickers för Eva samt en gammal blomma (tror att det är prima).

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Klurig utmaning, den där med 7 sorters blommor... men även om nu inte ditt kort alldeles följer reglerna så är det ju hur fint som helst!

Den som fick det blev säkert glad!

Cornelia sa...

Hej igen!

Här kommer en länk där du kan se hur man gör "water fall card", alltså såna som mitt babykort, som du frågade efter. Lycka till! Det är inte alls så särskilt komplicerat.

http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/waterfall_card/

Kram!
Cornelia