fredag 13 augusti 2010

Bröllopskort...

beställning av min mor som skulle skicka det till ett brudpar som skulle gifta sig och hon hade sett ett annat bröllopskort som jag har gjort tidigare. Och jag lyckades göra vikningen igen (var ganska mosig i huvudet då jag inte hade sovit så bra natten innan eftersom vi åkte på natten hem från Göteborg till Stockholm) och hade lite av det mönstrade pappret kvar. Så framsidan är enkelt dekorerad. Även insidan är enkelt dekorerad. Några stämplar med Fired Brick färgen samt ett brudpar ihopkomponerat med två olika Magnolia stämplar som är färglagt med Tombow och distress ink.
Och så prövade jag något nytt, ha på lite glitter på detaljer. Här syns lite på brudparet. Måste öva lite mer och fundera på hur man sätter fast det. Nu hade jag lim i botten och sedan hällde på glittret och skakade på pappret så att det spred sig. Någon som har andra tips på hur man kan göra?
Jag är nöjd med kortet med tanke på att jag hade kort tid och var supertrött. Finns några detaljer jag hade velat göra om men tiden fanns inte :(.

2 kommentarer:

Mahlin sa...

Tack snälla för att du tittade förbi min blogg och skrev så fint! Supersött kort och vilka häftiga layouter du gör med alla underbara detaljer!

Cornelia sa...

Jättegulligt och fin vikning!
Jag är väldigt svag för annorlunda vikningar... *ler*