fredag 6 augusti 2010

Lite stilje...

men vi har varit iväg på minisemester förra helgen och i veckan har jag hjälpt Scrap-Perra att lägga massor av beställningar på nytt till webshoppen och nu är vi iväg igen.
Men hade en trevlig träff med min vän Paula och en ny vän Maritha/Dilorf och hann då göra klart min inspirationsbild till Scrap-Perras månadstävling - Augusti. Mer om den spana in på webshoppen under Tävlingar.

Detta är en till LO till min BOM och handlar om fikonspråk som vi använder på jobbet. Det är massor av förkortningar och det blev massor av runda cirklar med en varsin förkortning. Lyckades hitta massor av svarta bokstäver (hmm undrar om jag har för många bokstäver?) och ett foto på mina verktyg på jobbet dvs dator, mobil, miniräknare och todo-listan. När man lyfter på locket så hittar man förklaringen till varje förkortning och så har jag lite mer journaling i tagsen som finns under fotot.
Titeln i närbild.

Det var kul att använda lite gamla papper från Basic Grey, Lime Ricky serien, så färggranna och fina. Och det blev väldigt effektfullt med svart cardstock i botten. Det blev en LO utan blommor, min vän Paula "förbjöd" mig att ha dem, hihi. Ibland måste man ju lyda henne oxå...
Ha en bra helg alla och vi syns nästa vecka. Spana in även Scrap-Perras hemsida sen för vi ska lägga upp allt som vi har beställt så fort vi har lite mer tid. Nu ska vi ha lite semester och vila.

1 kommentar:

Cornelia sa...

Den här är ju så kul! Och snygg! Men jag gillar verkligen idén, den är smart!

Ska jag berätta nåt? Jag tycker det är svååårt att göra kort "bara för att"... det är mycket lättare att göra till nån speciell, ta fasta på lite intressen eller favoritgrejor eller nåt.

Men tusen tack för dina kommentarer hos mej! Jag blir så glad! Och kossor... ja, de är så gulliga, tycker jag *ler*

Ha det lugnt och skönt och gott!