onsdag 12 augusti 2009

Första Vintage LOn klar

Jag skrev för ett tag sedan att jag hade fått en utmaning från min kompis ScrapMyran om att göra en vintage LO med hjälp av de papper och dekorationer som hon hade satt ihop till ett kit åt mig.

Det har tagit ett tag men nu är jag klar. Och ni ser den nedan.

Jag har använt mig av allt i kitet. Det ena mönstrade pappret handrita jag på och klippte ut för hand. Det andra mönstrade papperet hade jag under fotot som fick krämfärgat fotopapper. Pappret med noter på skrynklade jag ihop och hade lite Fluid Chalk, cheshnut på (syns inte så bra på bilden)

Mina egna tillägg är ringen som jag har fäst det bruna bandet i, creme färgade fotomattan, bradsen i blommorna samt garn i knapparna och till det som jag har sytt fast spetsbandet med.

Närbild på blommorna, samt pärldekorationen (vad det nu heter)


Närbild på de andra blommorna. Rosornas skaft har jag försökt krulla ihop lite för att det ska vara lite mer än bara blommor.


Medaljongen (eller vad det är) är fast i det rosa Organzabandet och hänger så fint där. Där ser ni också att jag har vikt ihop spetsbandet och sytt fast det med lite rosa garn.


Jag är ganska nöjd med min första Vintage LO. Kommer nog göra fler men jag behöver se lite andra layouter i den stilen. Så om ni har några bra tips på bilder som jag kan titta på så länka gärna till dem i er kommentar.

2 kommentarer:

ScrapMyran sa...

Ooo, så tjusigt! Jag blir riktigt stolt ;) Tror att den här stilen passar dig bra - du har ju varit riktigt pillrig med detaljerna - jag brukar ändå få hjälp av Paula =). Så du antog utmaningarna på Stellas - Kul! Själv sitter jag och funderar på hur f*n jag ska få till en LO utan rosa när varenda papper är rosa i mitt romantiska kit...

Mia KL sa...

Klart att jag gör de pillriga detaljerna själv, kan ju inte ge upp ;).

Ja, jag antog utmaningarna. Måste sätta igång med Sunny Days snart.